Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2020 20:53 - Страхувате ли се от земетресения?
Автор: georgedt Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2141 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Има много добри условия подходящи за силно земетресение на територията на България, валидно за следващите 24 часа, по-специално тази нощ. Някъде около 5.5 степени по скалата на Рихтер. Ако усетите люлеене, имайте готовност и не се паникюсвайте. Няма гаранция, че ще има! Има само подходящи условия.  



Гласувай:
0



Следващ постинг

1. barin - По принцип не. Доводите: малко в...
05.06.2020 08:58
По принцип не. Доводите: малко вероятно е в моя живот да се случи земетресение та, където съм; България не е заметръсна зона( имали сме силни земетресения, като тези в Чирпан и Свищов, но не сме Япония); когато се случи няма какво да направя, че да се спася( градовете са застроени и отнема много време, докато изляза на открито място); земетресенията не се прогнозират, както например тайфуните и цунамито.
Поздрави!
цитирай
2. georgedt - принципите са спирачка за прогреса
05.06.2020 11:59
Хващам се за първите Ви три думи. "По принцип не". principe означава: главно, модерно, общоприето в момента. Ако разсъждавам в тази посока, трябва де се примиря с общоприетото и да не се опитвам да го променя. Аз дори не се опитвам да променям каквото и да е, просто се забавлявам! По-лесно минава времето. Преди 35 години правих изследвания в друга сфера и земетресенията "изскочиха" съвсем случайно. От тогава се занимавам с тях. Така, че все пак имам някакъв опит. И другото Ви твърдение "земетресенията не се прогнозират". Зависи на коя библия (книга) се основавате. Предполагам, че имате предвид тези които се използват из университетите, защото другите дори и не заслужават коментар. Прогнозите ми не се базират на чуждите знания и твърдения (библии), а на моя личен опит. Не съм ясновидец, не гледам на карти, боб, олово кристални сфери или всякакви други шарлатании. От опита който имам, знам че от 10 възможни случая, само един се материализира, но въпреки всичко, условията съществуват и затова реших от сега нататък да публикувам всичките тук. Този е първият случай. Според настоящите данни, сегашната опасност вече отминава, така че вероятно няма да има трусове. Все пак 5.5 не са силни трусове. От друга страна, мога да гарантирам кога няма да има силно земетресение и то със 100% гаранция и не само за България, но и за останалият свят. Нямам навик да говоря празни приказки. Аз си падам по действията. Навъртайте се наоколо и ще се убедите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: georgedt
Категория: Лични дневници
Прочетен: 69805
Постинги: 80
Коментари: 67
Гласове: 74
Архив
Блогрол