Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2010 14:46 - До г-жа Антоанета Кабакова - директор "ЧР" в Алкател-Лусент България
Автор: sindfeds Категория: Други   
Прочетен: 4823 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 18.06.2010 14:49


  Относно: Консултациите по чл.130 „а” КТ     Уважаема госпожо Кабакова,   Настояваме на срещата на 15.06.2010г. да присъстват и представители на дирекциа Експлоатация, участващи в процесите на трасформация. Например Филко Михайлов и Сашо Йонков, които да отговорят на поставените по долу въпроси, а и на други, които биха възникнали в процеса на консултиране. 1.В какво се състои „автоматизацията на процесите”? Какво представлява „Системата за разпределение на задачите”, кога ще бъде внедрена експериментално и кога ще заработи в цялата страна? 2.Кога ще се сформира Национално Диспечерско звено и кога в него ще заработи Система за управление на ресурси? 3.Кога ще се внедри Единна система за управление на мрежата? 4.Как ще изглеждат управленските нива в Експлоатация? 5.SPA Проекта ако бъде реализиран най вероятно ще стане към края на 2010 година – Как тогава ще фунционират Гл.разпределители при положение , че на 01.08.2010г. ще съкратите персонала им? 6.Намаляването броя на звена ИПТУ не намалява обхвата на дейтвието им и обема на работа. Как с намален персонал ще поддържаме високо качество на услугите и ще предлагаме нови? Същото важи и за Кабелна мрежа. 7.По какъв начин ще бъдат засегнати отделите Цифрова мрежа, Логистика, Енергиен, Бек офис и НЦУМ? Според нас първо трябва да се внедрат посочените новости, а след това да се освобождават служителите. 8.От Приложение 1 не става ясно по колко броя и в кои селища ще има намаление на отделните длъжности? В Приложение 2 положението е същото. Тази информация задължително трябва да получим. 9.Кога ще започнат подборите и как и от кого ще бъдат осъществени? Критериите за подбор трябва да бъдат съгласувани със синдикатите. Освен технически и икономически трябва да има и социални критерии. Предлагаме в Комисията по подборите като наблюдатели да бъдат включени представители на Синдикатите. Предлагаме да бъде избрана Комисия по жалби, към която да се обръщат недоволните от оценките си служители. Госпожо Кабакова, Имаме желание да бъдем пълноценни и добронамерени партньори при обсъждането на тези сложни проблеми. За съжаление, ако не ни дадете писмено и своевременно горната информация и то в достатъчен обем, ние сме много затруднени и не можем да изпълним задълженията си. От практическия опит сме разбрали, че при масовите уволнения не трябва да се бърза, а нещата да се обсъждат задълбочено за да се избегнат неблагоприятните последици, както за дружеството, така и за служителите.   С уважение,
     
    Председател СС на СФС           Алкател-Лусент България :                                                         /В.Пешев/                                                                               14.06.2010г.                                    


Тагове:   България,   директор,


Гласувай:
0



1. анонимен - Най-после това говедо Антоанета ...
11.07.2010 23:06
Най-после това говедо Антоанета Кабакова си получи заслуженото и беше изгонено от Грийнман Принтер Съплайс.Още се носят легенди за нейната прословута управленска некадърност и нейния помиярски характер в отношенията с колеги и подчинени.Дори нейният интимен приятел предпочете да я замени с първата руса кучка,пред възможността да търпи лицемерието и капризите й.
Ще Ви кажа няколко факта от пребиваването й в Грийнман Ихтиман,които говорят достатъчно:
Забрани на цялата администрация да използва Интернет ( с изключение на нейното протеже Венелин Алексиев), а в същото време тя целодневно висеше в уеб пространството чатейки най-безцеремонно и нагло.
Правеше всичко възможно да провали и изгони колегите си от Мениджърския екип,за да уреди някакви недоказани свои протежета (разбира се англичаните я надушиха и й разказаха играта).
Тя беше един от инициаторите да се дават най-ниските заплати не в региона,а въобще в Европа – 180 лева стартова,за сравнение нейната беше 15 пъти по-голяма.А хората ,които имаха потенциал ,ако не бяха от нейното обкръжение ги забиваше на майка си гъза.Нейна беше “заслугата” работния ден да е в порядъка 10-12 часа.
Въобще да им честито на всички фирми и служители,които ще имат редкия шанс да работят с това некадърно животно, което мрази целия Ихтиман и което става единствено за продавачка на полилеи и лампи на пазара ”Кирков”.
цитирай
2. анонимен - Баси лайното е тая Тъпакова. . . . . . . ...
28.02.2011 22:08
Баси лайното е тая Тъпакова..........
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: sindfeds
Категория: Други
Прочетен: 1562577
Постинги: 178
Коментари: 628
Гласове: 132
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031